Emmbag logga liten bild

Emmbag+designinteriör

Emmbag finns nu hos designsidan www.designinterior.se och i deras klimatsmarta sortiment https://designinterior.se/klimatsmart/.

Presentation av Designinteriör:
Välkommen till Designinteriör inredningsbutiken som är välfylld med snygga och funktionell design inredning. Detta är platsen för dig som söker det där lilla extra till ditt hem. Här hittar du ett sortiment av heminredning som skall täcka de flesta smaker och behov. Vi brinner för en mysig och trevlig hemmamiljö och framförallt design och vacker inredning. Vi lägger stor vikt i att erbjuda bra kvalitet i hela sortimentet, samtidigt som produkterna håller riktigt bra priser. Enligt vår mening skall inte design och kvalitet vara dyrt. Med välkända varumärken som erbjuder en bredd av produkter med designad inredning i material som gör att de håller. Genomtänkt och fin dekoration som även är funktionell och tål att användas. Det är viktigt att produkterna vi erbjuder är hållbara både med miljömedvetenhet och funktion i åtanke. Vi guidar dig mer än gärna till rätt produkter för just ditt hem. Vi har ett stort lager av produkter och levererar snabbt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susanna Zeller » Testing testing:  ”Hej, hej:) Såg era förträffligt fina lila shoppingkassar på Ekoliv (Instagram) ..”

  • Emma » Testing testing:  ”Hade varit jättekul! Skickat mail till dig Med vänlig hälsning, Emma ”

  • Åsa Persovin » Testing testing:  ”Hej! Jag såg via facebook att några kompisar använde dina påsar, blev nyfiken oc..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln