Emmbag logga liten bild

Emmbag finns nu hos designsidan www.designinterior.se och i deras klimatsmarta sortiment https://designinterior.se/klimatsmart/.

Presentation av Designinteriör:
Välkommen till Designinteriör inredningsbutiken som är välfylld med snygga och funktionell design inredning. Detta är platsen för dig som söker det där lilla extra till ditt hem. Här hittar du ett sortiment av heminredning som skall täcka de flesta smaker och behov. Vi brinner för en mysig och trevlig hemmamiljö och framförallt design och vacker inredning. Vi lägger stor vikt i att erbjuda bra kvalitet i hela sortimentet, samtidigt som produkterna håller riktigt bra priser. Enligt vår mening skall inte design och kvalitet vara dyrt. Med välkända varumärken som erbjuder en bredd av produkter med designad inredning i material som gör att de håller. Genomtänkt och fin dekoration som även är funktionell och tål att användas. Det är viktigt att produkterna vi erbjuder är hållbara både med miljömedvetenhet och funktion i åtanke. Vi guidar dig mer än gärna till rätt produkter för just ditt hem. Vi har ett stort lager av produkter och levererar snabbt!

Läs hela inlägget »

Imorgon finns jag på Oxhallen i Helsingborg och julmarknaden "en hållbar jul". Kom och hälsa på mig och handla härliga hållbara julklappar. Anordnas av: www.familjenab.com
https://www.facebook.com/events/288310448468556/

Läs hela inlägget »

Nu var det verkligen längesen jag skrev!!
Mycket har hänt sen sist. Jag jobbar på för att få butiker och människor att välja ett miljövänligare alternativ för plastpåsar. Till butiker har jag tagit fram dessa ställ. Jag hoppas att de ska gillas!

Önskar er alla en härlig söndagkväll! kram Emma

Läs hela inlägget »

Gott nytt år!
Min nya edition har kommit till stan. Påsarna är likadana förutom etiketten. Fodralet har blivit lite mindre för att ännu smidigare få med sig det.
Nya återförsäljare av emmbag är Ica supermarket i Söndrum och Ica supermarket i Vallås, så kul!
Hoppas på att många fler butiker kommer att ansluta! tips, hör av er!

Ha en fin kväll!
Emma
 

Läs hela inlägget »

Imorgon står jag och mitt gäng (mannen och min son) på ica maxi och säljer påsar.
Egentligen är det inte bara försäljning utan jag fiskar feedback från er.
Vill veta vad ni tycker om: konceptet, material, priser, storlek, färger, sömnad och design. Kom gärna förbi!
Är vid entren på ica maxi flygstaden i Halmstad:
Onsdag 26/7 10-14
Torsdag 27/7 12-16

Läs hela inlägget »

Nu finns emmbags att klämma, känna och köpa på härliga kaggagård utanför Halmstad!
Ni måste dit och kolla! Om inte för att köpa kassar och påsar så handla av deras egenodlade grönsaker, bär, sylter och annat gott. När ni är där så kolla även in Hemlängan (som ligger precis brevid), så mycket fin heminredning som finns där, håll i plånboken om det går :)
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: kaggagård

Vilken härlig helg jag haft! Har fyllt år och blivit firad på alla sätt och vis. Frukost på sängen, paddanbåtarna och mat och tårta med vänner. Vad mer kan man önska?!
Behöver även testpersoner som vill testa min första provkollektion av kassar och påsar till ett rabatterat pris såklart. Vill du testa eller känner du någon som vill? Hör av dig!
Kolla förresten denna fina bild som min vän Åsa tagit på kassar och påsar!

Läs hela inlägget »

Tänk att petflaskor kan förvandlas till en shoppingpåse! Det i samband att du använder dem många gånger är ett hållbart alternativ

Panta panta mera!

Läs hela inlägget »

Så spännande inslag på nyhetsmorgon idag, det måste ni se! Klicka på bilden här brevid så kommer ni till klipp på nyhetsmorgon.
Förbrukningen av plastkassar ska minskas från 200 st/person som det är idag till 40 st/person till 2025. Då krävs förändring.

Emmbag är tillverkade i återvunnen polyester (PET) och är lätta att ta med :)

Ha en fin kväll!
//Emma

Läs hela inlägget »

Webbshoppen är igång! Visst det finns saker att fila på men jag fick igång den! lovar att den kommer att bli bättre snart men än så länge så får det duga:)

Har fått mina första beställningar! så kul, de ligger på bordet och väntar på att levereras nu. 
Jag hoppas att ni kommer att bli nöjda med era emmbags!


Ha en fin dag alla fina vänner!
//Emma

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från keetsa

Alla kan göra något!

Emma heter jag och bor i Halmstad och har startat emmbag.

Denna idé började när jag började reflektera över mitt eget beetende när jag handlade. Hur många påsar man tar när man handlar frukt och som sen bara slängs! Jag sökte på internet för att hitta alternativ till främst fruktpåsar, jag kunde inte hitta något alternativ som jag gillade i Sverige och det var så det började.
Min önskan vara förutom miljöaspekten att jag ville ha mer ordning i kylskåpet. Fruktpåsarna jag har tagit fram kan även användas som förvaringskorgar om man rullar ner kanterna.

Den främsta utmaningen med att göra en förändring i livet-att verkligen använda tygpåsar istället för att ta gratispåsarna vid frukten är att få med sig påsarna på ett smidigt sätt, därför tog jag fram fodralet till påsarna.

För min del så har jag mina påsar i handväskan, den är alltid med mig vart jag än går. Här måste man själv finna sin egen lösning-kanske tar du alltid bilen när ni ska handla, lägg påsarna där, ja alla måste finna sina sätt så man inte glömmer. Förändring tar tid och vilja men när man väl lyckats så känns det så bra!

Det viktigase är att vara stolt över att man försöker jobba för att bli mer hållbar i vardagen, det gör stor skillnad om du gör denna förändring i slutändan!